top of page
Image by Lidya Nada

Algemene voorwaarden

Betaling

Feestjes moeten uiterlijk een week voor aanvang betaald worden via het verstuurde betaalverzoek.

U mag ook het bedrag overschrijven naar:

NL05 KNAB 0775 6357 74  (Creabrations)

Begeleiding

Bij de kinderfeestjes dient er minimaal 1 begeleider aanwezig te zijn. 

Beeldmateriaal

Creabrations maakt geregeld beeldmateriaal van de activiteiten en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website en social media. 

Hierbij worden personen zoveel mogelijk buiten beeld gehouden. Door het aanmelden verklaart de ouder/verzorger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Als u dit niet wenst moet u dit duidelijk aangeven bij inschrijving.

Rechten

Aan de inhoud van het promotiemateriaal en de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Annulering

Bij annulering een week voor afgesproken datum krijgt u, bij eventueel betaalde kinderfeestje, het geld terug.

Bij annulering binnen 2 werkdagen voor de afgesproken datum het feestje, dient u het volledige bedrag te betalen. 


Mocht er vanuit Creabrations geannuleerd worden dan overleggen we eerst over een andere datum. Mocht dit niet lukken dan krijgt u uw geld terug.

Ziekte

Als de jarige ziek is, dan dient u dit zo snel mogelijk te laten weten. In dit geval plannen we nieuwe datum. Is er iemand, anders dan de jarige, ziek dan gaat het feestje gewoon door. Er mag dan iemand anders mee op zijn/haar plek. Wordt de plek niet opgevuld dan is het helaas, er wordt geen geld terug gegeven.

Schade

Het wordt aangeraden tijdens het feestje in het atelier oude kleding aan te doen. Creabrations is niet aansprakelijk voor vlekken in de kleding.


Creabrations is niet aansprakelijk voor schade aan en/of het verdwijnen van eigendommen en goederen van de feest delegatie.

bottom of page